Betaling Aangeboden door IQOption

De regelmatige betaling worden aangeboden door IQOption voor binaire opties die vervallen In The Money (winnende transacties) is het volgende:

 • High / Low binaire opties: De betaling is 70% tot 92% van het geïnvesteerde door de handelaar in de optie hoofdstad.
 • 60 seconden binaire opties: het rendement is 70% tot 92% van het geïnvesteerde door de handelaar in de optie hoofdstad.

Voor binaire opties die vervallen Out The Money (verliezende trades), de handelaar verliest de geïnvesteerd in de optie bedrag, dat wil zeggen de premie betaald aan de opdracht te verwerven. Als de optie eindigt At The Money (de uiteindelijke prijs van de onderliggende waarde gelijk is aan de uitoefenprijs van de optie is), ontvangt de ondernemer de rug van de voor de optie betaalde bedrag.

iqoption-trade-geld

Betalingsmogelijkheden

Beleggers die een rekening bij IQOption openen kunt storten en intrekking fondsen via de volgende betaalmogelijkheden: overschrijving, Credit Card (de belangrijkste zoals Mastercard en VISA), Moneybookers, Neteller, PayPal en WebMoney.

De deposito’s kunnen zowel worden gemaakt in euro’s, ponden en Amerikaanse dollars.

Belangrijkste voordelen van IQOption

 • it is een goed gereguleerde broker die een licentie van CySEC in Cyprus heeft en is geregistreerd bij de FCA in het Verenigd Koninkrijk.
 • IQOption biedt regelmatig diverse acties voor haar klanten, zoals deposit bonus tot 100% voor handelaren die een nieuwe trading account en geld storten openen.
 • It biedt een operationeel model waarin hun klanten verhandelen tegen elkaar in plaats van de handel ten opzichte van de makelaar, in tegenstelling tot andere makelaars die vallen onder een pure Market Maker model.
 • IQOption biedt een persoonlijke account manager voor alle klanten.
 • AN innovatieve en intuïtieve trading platform ontwikkeld door het bedrijf, die wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface.
 • Het handelaar kan een rendement van 45% tot 60% door foutieve voorspellingen te krijgen.
 • Customers met VIP-accounts hebben toegang tot een maandelijkse analyse van hun prestaties als handelaars uitgevoerd door deskundigen van het bedrijf.
 • Trading signalen toegankelijk via het handelsplatform.
 • Regularly organiseert het bedrijf trading wedstrijden voor klanten met geldprijzen voor de winnaars.
 • A demo-account zonder tijdslimiet.
 • IQOption biedt de mogelijkheid om geld te verdienen door het bevorderen van haar diensten als makelaar via een affiliate programma genaamd IQOption Affiliates.

Trading Platform

De belangrijkste handelsplatform van deze broker is een web-based applicatie is ontwikkeld door het bedrijf, dat kan worden geraadpleegd op de website van IQOption vanaf elke locatie met een internetverbinding, die de handelaar meer flexibiliteit in hun transacties in de markt geeft. Dit platform is speciaal ontworpen voor High Low binaire handel in opties / gebaseerd op de onderliggende activa van de verschillende types.

Het heeft ook diverse functies voor het beheren van transacties die bruikbaar zijn voor de handelaar zijn. Het heeft een eenvoudige en intuïtieve interface die het mogelijk maakt de handelaar om het type optie (call of put) de onderliggende waarde te selecteren, het investeringsbedrag (premie) en de periode van volwassenheid met een paar klikken. Het platform heeft ook een aantal handelskenmerken als bijgewerkt citaten, een geschiedenis van het gedrag van de markt en de prijs grafieken van de onderliggende activa die door IQOption.

Platforms voor mobiele apparaten: IQOption biedt verschillende platforms ontwikkeld om de rekening in te voeren en de handel binaire opties van verschillende mobiele apparaten zoals smartphones. Deze toepassingen bieden bijgewerkte prijzen van de onderliggende activa, de prijs grafieken en functies te openen en te beheren operaties met binaire opties.