BDSwiss Overzicht

BDSwiss is een internationale binaire opties makelaar die financiële handel diensten aanbiedt op valuta, grondstoffen, indices en aandelen. De handelsnaam is eigendom van Keplero Holdings Ltd, een financiële dienstverlener die een licentie heeft en gereguleerd door de Cyprus Securities en uitwisseling Commissions (licentie nummer: 199/13). Hoewel het bedrijf is een nieuwkomer in de binaire opties industrie, het snel een erkende naam in de markt met innovatieve promoties en efficiënte klantenservice geworden.

BDSwiss maakt gebruik van de nieuwe versie van de web-based SpotOption platform met meerdere optie types beschikbaar, zoals one touch, call / put, op lange termijn, paren, ladder en 60 seconden. Alle klant fondsen worden veilig bewaard in gescheiden bankrekeningen en voor extra ondersteuning van de onderneming toegewijde customer service is available 24/5 via e-mail, live chat en telefoon.

BDSwiss klanten kunnen zich aanmelden voor een account via de site van de makelaar of met behulp van hun Facebook, Google en Windows Live social media accounts. Het minimum bedrag dat nodig is om de handel te beginnen is 100 USD of EUR, afhankelijk van de gekozen basis rekening valuta. Elke nieuwe klant zal in contact komen met een persoonlijke account manager die beschikbaar zijn voor de steun zal zijn en ervoor zorgen dat de registratie proces met succes is voltooid.

bdswiss-overzicht

BDSwiss Trading Platform

BDSwiss maakt gebruik van de nieuwe versie van het SpotOption platform dat meer dan 100 verhandelbare activa heeft uit een scala van verschillende markten. De 100% web-based en heeft een lage minimum handel grootte, afhankelijk van de aard van de optie die u kiest voor de handel met (één aanraking, noemen gezet, paar, ladder, 60 seconden en lange termijn opties).

BDSwiss Extra functies

De website van de makelaar heeft een diepgaande educatieve gedeelte betalen uw hypotheek met een verscheidenheid aan video tutorials uitleggen van de basisprincipes van de binaire opties en hoe de trading platform te gebruiken. Zij organiseren ook een economische kalender en laat dagelijkse markt nieuws in meerdere talen. Een ander kenmerk is “keuze indicator Traders ‘” het die het huidige sentiment van andere BDSwiss handelaren voor een specifiek actief toont.