IQ Robots – Binaire Opties Robot door IQ Option

IQ Robots is het unieke automatisering systeem voor de handel ontwikkeld door een van de meest populaire makelaars in de wereld – IQ Option. Vanaf augustus 2016 alle nieuwe en oude klanten van Option IQ hebben een optie om IQ Robots volledig gratis te gebruiken om hun handel te automatiseren of signalen die zullen worden gebruikt voor het openen en sluiten van de handel te maken.

Om uw eigen trading robot te maken die u niet langer enige programmeerkennis of software van derden nodig hebben omdat IQ Robots staat open voor iedereen die basiskennis in de financiële handel of binaire opties heeft. Hieronder hebben we gewezen op de belangrijkste voordelen van IQ Robots en hun ontwerp beoordeeld, terwijl gaan door het proces van het creëren van onze eigen trading robot.

iq option vreugde van de handel

Enkele andere voordelen van een dergelijk uniek product in de industrie van binaire opties bevat de mogelijkheid voor handelaren om hun winstgevende strategie volledig te kopiëren naar IQ Robots aan de trading proces te automatiseren. Robot Wist de invloed van psychologische factoren in de handel (gokken, impulsiviteit, nervositeit, enz.), Omdat alles is geautomatiseerd gebaseerd op de wiskundige berekeningen en data.

Bovendien zou elke robot worden getest met behulp van historische koersen zonder enig risico of u kunt zelfs uitvoeren op de demo-account dat is gratis voor alle IQ Option clients. Bovendien zijn alle robots beursgenoteerd op het platform zodat iedereen elkaar strategieën / signalen te kopiëren. Laten we eens kijken IQ Robots platform, waar alle magie gebeurt.

Waarom zou je IQ Option en hun nieuwe IQ Robots platform kiezen?

  • it helemaal vrij om demo-account te openen en beginnen met de handel met virtueel geld. Trading platform is vergelijkbaar met echte account, het enige verschil bestaat een aantal middelen. U kunt snel proberen het platform met behulp van Facebook of Google+ dat is erg handig, omdat je niet hoeft te registreren!
  • Lowest minimale deposit en de laagste minimum spel op de markt – $ 10 respectievelijk $ 1;
  • Platform is zeer makkelijk te gebruiken, die perfect geschikt is voor zowel beginners als professionele handelaren;
  • Payouts zijn een van de hoogste in de industrie die kunnen oplopen tot 92%;
  • Commission gratis storting en opname opties;
  • Wide scala aan activa – meer dan 70, waaronder populaire valutaparen (EUR / GBP, GBP / USD), bedrijf voorraden (Barclays, BMW, Vodafone, Apple), grondstoffen (olie, goud, zilver) en indices (NASDAQ, FTSE- 100).
  • IQ Option werd met trots houdt de titels “The Most Innovative Binaire Opties Broker” evenals “Most Affiliated Binaire Opties Broker”;
  • Wide aanbod van robots in de catalogus, alsmede de mogelijkheid om een proefrit met een van hen op uw demo-account.